Joukkueen rahastonhoitajan niksit

Ensimmäinen sarjapeli tulossa jo ensi viikolla! Tästä se uusi kausi lähtee taas oikein kunnolla. Ja tavoitteena on tietenkin kehittyminen pelaajana ja itsensä voittamin… Nooot! Tavoitteena on tietenkin voittojen sarja ja nousu korkeammalle sarjatasolle! :-)

Uuteen kauteen liittyy aina kustannuksia, salivuoroista tuomarien kulukorvauksiin. Onneksi meidän joukkueessamme on pätevä rahastonhoitaja, joka on laskenut maksuosuudet kohdalleen ja hoitaa tarvittavat paperityöt. Seuraavassa paljastetaan yksi rahiksen nikseistä pitää homma hanskassa. Kas näin – yksi nikseistä on tehdä uusi tapahtuma joukkueen sivuille Nimenhuuto.comiin. Kyseisen ”tapahtuman” tarkoitus on pitää muistissa esim. kauden toimintamaksu ja näyttää, ketkä ovat maksun jo hoitaneet – eli ovat ”in” – ja keillä on vielä maksu rästissä. Tapahtuman info-kentässä lukee, mistä maksusta on kyse, mikä on varsinainen eräpäivä, joukkueen tilinumero ja maksettava summa. Rahis pitää itse päivittäin huolen siitä, että ilmoittautuneiden lista vastaa tilitapahtumia, eli että ”in”-listalla ovat kaikki maksun suorittaneet. Samoin rahastonhoitaja käy tarpeen vaatiessa muokkaamassa tapahtuman päivämäärää joukkueen tapahtumat-sivulta siten, että tapahtuma pysyy näkyvillä heti joukkueen etusivulla, vaikka treeni- ja pelilista muuttuukin.

Niksin hyöty on se, että ”tapahtumasta” näkee yhdellä silmäyksellä mikä on maksutilanne ja onko itse hyvissä kirjoissa jo maksaneiden puolella. Maksu, tilinumero ja eräpäivä pysyvät paljon paremmin muistissa, kun niitä ei tarvitse alkaa etsimään sähköpostin syövereistä. Lisäksi listan jakaminen koko joukkueen kesken kannustaa osallistujia hoitamaan maksun ajallaan, joten rahastonhoitajakin pysyy tyytyväisenä!

Yllämainittu muuten edellyttää, että rahastonhoitajakin on yksi joukkueen managereista.

Tällainen niksi tällä kertaa. Pidämme korvat auki siltä varalta, että rahis jakaisi viisauksia jatkossakin… Hauskaa syksyä kaikille harkka-ilmon käyttäjille ja voittoisaa kauden alkua niille, joilla kausi on aluillaan!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *