Vuoden ekat reenit

Kyllä! Joulutauko teki terää. Pitkän syksyn jälkeen parin viikon vakiovuorotauko ehti parantaa pienet venähdykset – tai ainakaan ei satu enää aamulla sängystä noustessa. :-) Taitaa sama päteä muihinkin, kun vuoden ensimmäisissä harjoituksissa on taas ollut innokkaita pelaajia kuin kauden alussa ikään! Tai sitten fiilis on hyvä vain siksi, että vihdoinkin on Etelä-Suomeenkin saatu lumipeite, eikä ulkona ole pelkkää mustaa. Tosin lumihan kuulemma sulaa pois jo loppuviikosta…

Joskus harvoin, yleensä kauden loppupuolella, tulee ihmeteltyä, että onko mitään järkeä uhrata kallista vapaa-aikaansa paria tuntia pallon perässä juoksemiseen, mutta tietenkin on! Tämä vastaus valkenee pian vaikka sellaisessa tapauksessa, että vuoro koulun salissa on peruuntunut pari kertaa peräkkäin ylioppilaskirjoitusten vuoksi. Siinä ehtii nimittäin huomata, että järkevämmin ja hauskemmin aika treeneissä kuluu kuin sohvalla jenkkiläistä tv-sar… siis uutisia tai dokumentteja katsoessa!

Voisi toteuttaa ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjäpalautteessa jo ehdotetun näkymän menneistä tapahtumista. Olisi nimittäin mielenkiintoista katsoa tilastoa siitä, kuinka kalenteri vaikuttaa harkkoihin osallistujien määrään. Veikkaan nimittäin, että aina kauden alussa pelaajia käy treeneissä enemmän kuin lopussa. Eli sisälajeilla kuten koripallo, lentopallo ja salibandy olisi osallistujamäärät korkeimmillaan siinä syyskuun tienoilla ja taas tammikuussa. Ja ulkolajeissa (jalkapallo, ultimate, …) osallistujamäärät olisivat tapissa toukokuussa ja lomakauden jälkeen elokuun tienoilla. No joo, itsehän käyn tietysti kaikissa treeneissä ja peleissä, alusta loppuun.


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “Vuoden ekat reenit”

  1. Innocent Bystander avatar
    Innocent Bystander

    Huomasin juuri harmikseni, että jo eilinenkin tapahtuma häviää kuin ilmavaiva Saharaan. Eiei, korkeintaan arkistoon se saa hävitä.

    Eli tässä yksi jyrkkä kyllä tuon ”näkymän menneistä tapaphtumista” nopeaksi toteuttamiseksi.

  2. matti avatar
    matti

    Jep – sama ongelma koskee tällaista tunaria, joka on perustanut tapahtuman ilman kellonaikaa => 0:00 tulee stattiajaksi => sen jälkeen eventti on kadonnut – onneksi ukot eivät varmaankaan muuta normaalia rytmiään, vaan ovat valmiina salin ovella klo 20:00. => mieluusti saisi olla ainakin koko päivän mukana vaikka värjättynä imperfektin värillä.

    Muutoin aivan loistava idea ja mainio toteutus – vaikka toistuvan tapahtuman syöttö aikarajoilla olisi mukava lisäominaisuus (vaikka vähän outlookin tapaan)

  3. Pikkis avatar
    Pikkis

    tapahtumien arkistointi +1 (siis kannatetaan)
    toistuvan tapahtuman syöttö +1

  4. anna avatar
    anna

    Toinen juttu mitä toivois olisi mahdollisuus ilmoittautua treeneihin ehkä statuksella. Nyt on vain kyllä tai ei, ja jos treenejä on pitkälle tulevaisuuteen niin tarvisi jonkun välimuodon jotta voi ilmoittaa että saattaa päästä paikalle.

  5. […] alusta asti. Enää ei tapahtuma katoa kuin … no, Innocent Bystander sen kaunosieluisesti ilmaisi ja Pekka taisi muuten olla ensimmäinen arkiston tarpeellisuudesta vinkkaaja. Arkisto on vielä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *