Viikkomeili

Nimenhuuto.com viikkomeili on automaattinen viikoittainen tiedote, joka lähetetään kaikille joukkueen pelaajille. Meilissä on seuraavan kahdeksan päivän tapahtumat ja viimeisimmän viikon muutokset: lisätyt tapahtumat, uudet viestit ja uudet pelaajat. Viikkomeili toimii joukkueen tapahtumien yhteenvetona ja helpottaa treeni-ilmon käyttämistä tiedotuskanavana.

Joukkueen managerit voivat säätää viikkomeilin lähetystä (on/off) joukkueen manageri-sivulta. Sähköposti lähtee kaikille pelaajille aamuyöstä. Ensimmäinen meili lähtee käyttöönottoa seuraavana aamuna. Kannattaa vain varmistaa, että kaikilla pelaajilla on oikea e-mail osoite laitettuna profiilin tietoihin.

Esimerkkimeili:

From: tenavat <support@nimenhuuto.com>
To: jaska@tenavat.fi.inv
Subject: Tenavat: Viikkomaili – Nimenhuuto.com

Tenavat – Nimenhuuto.com viikkomeili

Tulevia tapahtumia:
15-12-2007, 20:00 (Wed): Harkat koululla
(Olet ilmoittautunut mukaan)
22-12-2007, 19:00 (Wed): Pikkujoulut
(Et ole vielä ilmoittautunut, muista ilmoittautua joukkueen sivuilla)

Kuluneen viikon asioita:

Uusia viestejä (11 kpl):
Jaska: Sain varattua kerhotilan pikkujouluille
Ressu: Jees, hyvä, meitsi on ainakin tulossa…

Lisättyjä / muokattuja tapahtumia (1 kpl):
10-01-2008, 20:54 (Thu): Kauden aloitus

Uusia pelaajia (1 kpl):
pikkuserkku

Kirjaudu sisään osoitteessa http://www.nimenhuuto.com/team/30

Viikkomeili lähetetään automaattisesti kaikille joukkueen jäsenille. Automaatin saa pois päältä joukkueen manageri-sivulta.

Viikkomeili on testikäytössä. Onko viikkomeilissä oikeat asiat? Haluaisitko muutoksia? http://www.nimenhuuto.com/blogi/2007/12/16/viikkomeili/

Viesti lähetettiin Nimenhuuto.com-portaalista.
http://www.nimenhuuto.com/

Jätä palaute-kommenttisi! Se kyllä luetaan… :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

27 vastausta artikkeliin “Viikkomeili”

  1. Jonne avatar
    Jonne

    Moi,
    olisi hyvä jos voisi määrittää milloin (viikonpäivä ja aika) viikkomeili lähtee. Meillä esim. on joka torstai aamu treenit. Tällöin viikkomeili olisi hyvä muistuttaja keskiviikko aamuna.

    Jonne

  2. Raimo avatar
    Raimo

    Viikkotiedote on hyvä ominaisuus, mutta olisi hyvä jos voisi määritellä kuinka paljon ennen tapahtumaa viesti lähetetään tai viestin lähetyspäivän voisi määritellä vakio viikonpäiväksi.

    Meillä on treenit kerran viikossa ja muistutus olisi hyvä saada vain pari päivää ennen tapahtumaa.

    Tapahtuman määrittelyssä olisi hyvä, jos sen voisi määritellä toistuvaksi viikoittain.

  3. Samppa avatar
    Samppa

    Olen samaa mieltä edellisten kanssa. Mailin ajankohtaa pitää voida säätää ja myös toistuvat treenit pitäisi olla mahdollista määritellä. Tällöin myös yksittäisten treenien peruminen pitää pystyä hoitamaan asiallisesti. Onko kukaan testannut miten tää nettisivu toimii puhelimella? Kantsii varmaan myös miettiä puhelimille tukea palveluun (jos ei jo ole), nykypäivänä helpottaisi ihmisten elämää paljonkin.

  4. Mikko avatar
    Mikko

    Moi.

    Viikkomeilissä olisi hyvä olla tieto siitä, kuinka monta pelaajaa on ilmoittautunut mukaan seuraavaan tapahtumaan. Jos ilmoittautuneita pelaajia on kovin vähän, lisäporukkaa voisi löytyä pienellä taivuttelulla.

  5. […] moni käyttäjä kommentoi (Jonne taisi olla ensimmäinen), voisi olla oikein hyvä idea asettaa viikkomeili lähtemään aina päivää tai paria ennen vakiovuoroa tai treenejä muistutuksena joukkueelle. […]

  6. NN avatar
    NN

    Hei,

    vaikka tuleekin väärään threadiin, niin on aivan pakko ensi alkuun todeta, että palvelu on aivan loistava ja tuli porukallemme todella tarpeeseen. Se vain yksinkertaisesti toimii. Kiitos.

    Tätä onkin jo aikaisemmin ehdotettu, mutta vielä uudelleen. Viikkomailissa voisi mainita in/out/ei vastausta-määrät.

  7. Päivi avatar
    Päivi

    Moi,

    Kokonaisuudessaan palvelu on loistava, mutta kellonajoissa voisi näkyä tapahtuman alkuajan lisäksi loppuaika, niin tietää heti kauanko treenit kestää. Sama homma viikkomeilin lisäksi olisi hyvä itse www-käyttöliittymässä.

  8. Hessu avatar
    Hessu

    Terve,
    Merkitsemäni salasanat katoavat aika-ajoin ja ne joutuu taas laittamaan koneelleni uudelleen. Mistähän johtuu?

  9. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    Hessu: mainitsemasi ongelma johtui siitä, että joukkueiden osoitteet vaihtuivat nimenhuuto.com/team/1-muotoisista nimi.nimenhuuto.com-muotoon. Aiheesta lisää tässä artikkelissa. Muutoksen takia selaimesi ei enää tunnistanut, että olet kirjautumassa tuttuun palveluun. Kokeile mennä uudella osoitteella sisään ja tallentaa tunnukset. Jatkossa homman pitäisi toimia ongelmitta. Hieman aihetta sivuten: olemme miettineet ”Muista minut”-ominaisuuden lisäämistä Nimenhuuto.comiin. Sitten palvelu muistasi tutut pelaajat automaattisesti, eikä sisäänkirjautumista tarvitsisi enää joka kerta

  10. Juha avatar
    Juha

    Terve,

    Sellainen lisäominaisuus olisi hyvä, jolla manageri voisi määritellä ajan jonka aikana tulossa olevat tapahtumat otetaan mukaan viikkomailiin.

  11. siiksten avatar
    siiksten

    Olisi hienoa, jos tärkeässä viikkomeilissä olisi mahdollisuus ilmoittautua peleihin suoraan klikkaamalla meilissä olevia linkkejä. Eli sen lisäksi, että meili kertoo että en ole ilmoittatunut peliin, olisi vieressä linkki ”Ilmoittaudu tästä”. Linkki joko suoraan rekisteröisi sinut peliin, tai sitten veisi sivulle jossa voit ilmoittautua.

    Yhdyn myös edellisiin kommentteihin siinä, että ilmoittautuneiden määrä olisi mukava saada meiliin.

  12. Ano avatar
    Ano

    Olisi hyvä tosiaan jos voisi tehdä jonkun vakion, että viikkomaili lähtee esim aina 1,2 tai 3 päivää ennen tapahtumaa. Viikkomailissa päivät on lyhennyksiä englannin kielestä ja olisi parempi jos käytössä olisivat ma,ti,ke,to,pe,la,su

  13. Hessu avatar
    Hessu

    Hei miten saan punaisilla merkityille sähköpostini? En löytänyt managerisivulta sitä.

  14. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    Hessu: Kun manageri sivuilta valitsee pelaajan kohdalta ”edit”, niin aukeaa oikeat linkit. Päivitimme samalla hieman sivuilla näkyvää ohjetta

  15. Mikko avatar
    Mikko

    Onkohan jossain vaiheessa mahdollisuus lisätä yhdelle pelaajalle useampia sähköpostiosoitteita (esim. pelaaja + hänen vanhempansa). Näin pelaajia olisi todellinen pelaajien lukumäärä, mutta myös lasten vanhemmat saavat e-mail -informaation.

  16. Ilmoittautuja avatar
    Ilmoittautuja

    Viikkomeili -> Kuukausimeili

    Olisiko mahdollista saada viikkomeilin sijasta lähetettyä automaattisesti kuukausimeili? (Tai miksei jokin muukin ajanjakso.) Meillä on tällä hetkellä tapahtuma vain kerran kuukaudessa ja on turhaa lähettää viestiä joka viikko kun se ei mitään asiaa sisällä.

  17. Tiia avatar
    Tiia

    Viikkomailissa voisi olla listattuna treeneihin/tapahtumaan ilmoittautuneiden pelaajien nimet tai ainakin lukumäärä. Tämä on useille joukkueille kuitenkin hyvin olennainen tieto!

  18. […] jäsenet pysyvät hyvin perillä aikatauluista. Ainakin meillä on kauden alussa ollut kovasti iloa viikkomeilistä, kun uusi treenirutiini ei ole vielä iskostunyt […]

  19. jouni avatar
    jouni

    Hmm, määrittelin viikkomeilin lähetyspäiväksi torstain, mutta tähän mennessä (pe klo 14) ei ole viikkomeiliä näkynyt?? Onko toiminto kunnossa?

    -jouni

  20. Pekka avatar
    Pekka

    Tätä on jo joku muukin toivonut, mutta viikkomeilissä olisi hyvä olla treeneihin/tapahtumiin ilmoittautuneiden lukumäärä. Muuten palvelu on upea!

  21. Matias avatar

    Hei!

    Olisi hienoa jos kieliasetuksia saisi muokattua. Meillä on joukkueessa pari ruotsinkielistä ja yksi englanninkielinen. Koko saitin ei tarvitse olla englanniksi valinnaisena, riittäisi viikkomeilin manuaalinen muokkaaminen.

    Kiitos ja kuitti

  22. Marianna Loikala avatar
    Marianna Loikala

    Hei,

    Viikkomeili lähtee siis pelaajille ja valmentajille, joiden profiilit on luotu. Mutta jos halutaan, että viikkomeili lähtee myös pelaajan toisellekin vanhemmalle, niin onko pakko luoda ko. aikuinen yhdeksi ”pelaajaksi”, vai voiko tällaisten henkilöiden meiliosoitteet olla jossakin ”säilössä”, josta viikkomeili ne löytää ja liittää lähetettävien joukkoon ?

    Kiitos, tämä helpottaa jojojen ja valkkujen hommaa !

  23. ylläpitäjät avatar
    ylläpitäjät

    Marianna: tällä hetkellä viikkomeili lähtee vain joukkueen pelaajille ja pelaajalla voi olla vain yksi meiliosoite. Eli vanhempi täytyy tosiaan tehdä ”pelaajaksi”, jotta meili lähtisi myös hänelle. Tästä pulmasta on ollutkin jo jonkin verran puhetta aiemmin FAQ-sivun kommenteissa (mm. Pekka ja Pasi). Useampi sähköpostiosoite per pelaaja on ToDo-listalla.

    Kiitos paljon viikkomeilipalautteesta, Marianna, Matias ja muut!

  24. Klaus Puikkonen avatar
    Klaus Puikkonen

    Terve,

    Mahtava palvelu kaikenkaikkiaan tämä!

    Viikkomeilin osalta:

    ”Kuluneen viikon asioita:” kenttä voisi olla vähän pitempi, teksti katkeaa liian lyhyeksi useinmiten.

    Terveisin
    Klasu

  25. Markku avatar
    Markku

    Tere!

    Olen käyttänyt nimenhuutoa myös turnauksien järjestämisessä eli henkilöt onkin joukkueet. Olisiko mahdollista saada vielä liitetiedostot mukaan esim.
    turnauskutsun jne

    Markku

  26. Theba avatar
    Theba

    Moro.

    Olis kätevää jos sais myös esim. Textari mahdollisuuden vaikka extra mahdollisuutena?

    Ja usampi sähköposti vois olla TODELLA hyvä!!

    Kiitti palvelun kehittämisestä

  27. […] pidä valikko siistinä ja älä näytä toimintaa seuraavia huoltajia. Joukkueen postit, kuten viikkomeili, kannattaa lähettää sekä pelaajille että huoltajille ja valmentajille, mutta ehkäpä ei […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *