JoukkueenNimi.nimenhuuto.com

Kuinka löydän joukkueen Nimenhuuto-sivulle? Ei ongelmaa: kirjoitat osoitekenttään joukkueennimi.nimenhuuto.com. Eli esimerkiksi osoiteella ”tenavat.nimenhuuto.com” pääset tutun testijoukkueemme sivuille. Joukkueen nimi osoitekentässä helpottaa sivulle pääsemistä varsinkin jos omat bookmarkit eivät ole saatavilla kun on ilmoittautumassa harjoituksiin tai peliin. Tai kun kertoo uusille ihmisille että mistä se joukkueen treeni-ilmo löytyykään.

Osoitekenttään ei voi laittaa välilyöntejä ja ääkkösetkään eivät ole hyviä. Jos joukkueen tai seuran nimessä on erikoismerkkejä, niin osoitteessa erikoismerkit korvataan jenkkiaakkosiin kuuluvilla merkeillä. Pari esimerkkiä valaisee asiaa: nimellä ”Lopen Uupuneet” osoitteeksi tulee lopenuupuneet.nimenhuuto.com. Nimellä ”Westendin Työväenpalloilijat” osoitteeksi tulee westendintyovaenpalloilijat, Jyskän Pamaus –> jyskanpamaus, jne… Osoitteeksi tulevan nimen näkee joukkueen manageri-sivulta Joukkueen tiedot -kohdasta.

Tällaisen ominaisuuden tarpeellisuudesta vinkkasi palautesivulla ensimmäisenä Tomi. Thanks! Toiminnallisuuden lisäksi tämä on askel kohti ”fiilistä”: sivusta tulee enemmän joukkueen oma. Naksun ja Tommin ehdottama joukkueen logon lisäys sivulle kuulostaa myös hyvältä idealta.

Ulkona muuten paistaa aurinko. Kevät! :-)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “JoukkueenNimi.nimenhuuto.com”

  1. […] Joukkueen sivut löytyvät nykyään oletuksena osoitteesta joukkueennimi.nimenhuuto.com (ks. edellinen entry), mutta myös vanhat osoitteet toimivat. Sähköpostiosoitteet varmistetaan sähköpostiin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *