Hyvää pääsiäistä!

Nelipäiväinen viikonloppu on kyllä hieno asia. Vaikka vähän harmittaakin kun perjantain treenit peruuntuivat koulun salin kiinniolon vuoksi. Mutta onneksi siitä sai ajoissa tiedon joukkueen sivuilta! (krhm, olipas häpeämätön mainos…)

Viimisen kuukauden aikana palveluun on tehty monta pientä muutosta ja muutama isompikin. Joukkueen sivut löytyvät nykyään oletuksena osoitteesta joukkueennimi.nimenhuuto.com (ks. edellinen entry), mutta myös vanhat osoitteet toimivat. Sähköpostiosoitteet varmistetaan sähköpostiin lähetettävällä linkillä, jotta kirjoitusvirheelliset sähköpostiosoitteet huomataan nopeammin, ja joukkueen yhteyshenkilö voi paremmin luottaa viestien perillemenoon. Manageri-sivulta voi nykyään julkistaa joukkueen tapahtumalistauksen siten, että joukkueen etusivulta pääsee näkemään tulevat tapahtumat ilman nimenhuuto.com-tunnuksiakin.

Nimimerkki ruikkari kysyi palautteessa, että pystyykö joukkueeseen uutta pelaajaa lisätessä lähettämään kutsumeilin pelaajalle uudelleen. Tuo voi tosiaan tulla tarpeeseen, jos sattuu vaikkapa tekemään kirjoitusvihreen pelaajan sähköpostia kirjoittaessa. Kutsumeilissä on sisäänkirjautumisohjeet ym. tarpeellista, joten lisäsimme joukkueen manageri-sivulle kutsun uudelleenlähettämisen. Kutsun voi lähettää uudelleen, kun klikkaa pelaajalistasta ”edit”, jos kyseinen pelaaja ei ole vielä palvelussa käynyt.

Hyvää pääsiäistä kaikille Nimenhuuto.comin käyttäjille! Syökää mämmiä ja lähetelkää palautetta!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *